Indsend billede(r) og få et gratis produkt! Send os et billede af det færdige og printede resultat af dit design og hent et gratis valgfrit produkt. Indsend billede(r) her

Handelsbetingelser

Betaling

Digipedia modtager betaling med VISA, Mastercard, og Paypal.
Du kan downloade dit design straks efter gennemført ordre, som automatisk godkendes efter vellykket køb.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Digipedia bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering

Du kan downloade dit design straks efter gennemført ordre. Du modtager også en e-mail med dit design som du kan downloade ved at klikke på dit design i mailen.

Har du oprettet en konto, kan du ligeledes hente dit design som gemmes på din side. 

 

Reklamationsret

Du er selv ansvarlig for at dit personlige design ikke indeholder stavefejl m.m. Vi er dog meget forstående over for at det kan ske, så finder du en kritisk fejl på dit design efter download, skal du ikke tøve med at rette henvendelse til os.

Skulle der mod forventning være noget galt med designet efter download, og fejlen er på vores side, yder vi naturligvis fuld refusion.

Ved reklamation rettes henvendelse til support@digipedia.dk eller ved at benytte chatsupporten ovre til højre.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Da alle vores produkter er personlige og specialfremstillet til den enkelte kunde, kan vi desværre ikke tilbyde fortrydelsesret. Dog kører vi med princippet “fuld tilfredshed eller fuld refundering”, og der er mulighed for at få refunderet beløbet, hvis vi ikke kan finde en tilfredsstillende løsning.

Sidst opdateret 20.03.2021

Glædelig påske!

Her er et påskeæg til dig