Indsend billede(r) og få et gratis produkt! Send os et billede af det færdige og printede resultat af dit design og hent et gratis valgfrit produkt. Indsend billede(r) her

Du kan ændre teksten ved enten at markere den i selve designet (venstre), eller udskifte teksten i lagene (højre).

I nogle designs kan det være en fordel af bruge felterne i lagene som vist i videoen på vores Twitch plakat.

 

Lagene finder du ude i menuen til venstre og er med til at gøre dit design overskuelig, samtidig med at de giver dig et hav af muligheder når du redigerer.

Du vil sikkert se at nogle af lagene er utydelige/lysegrå. Det betyder at laget er låst. Det vil sige at du ikke kan flytte rundt på laget og det er en fordel med lag som du ikke ønsker at redigere i. Hvis du ønsker at ændre i laget, skal du blot trykke på låsen for at låse laget op.

Det kan være en fordel at låse de lag du ikke bruger.

Lagene kan flyttes rundt i bjælken til venstre. Lagene ligger som de gør i designet. Det vil sige, at nederste lag ligger nederst hvor øverste lag ligger ovenpå. Du kan ændre rækkefølgen på lagene hvis du vil ændre hvilke lag der ligger øverst og nederst.

Du kan skifte farver på tekst, baggrund og elementer.

Markér det du ønsker at ændre farve på og tryk på farven/farverne der kommer frem til venstre i bjælken over designet.

Hvis teksten/elementet ikke kan vælges, er laget muligvis låst (læs fanen lag).

Der er ingen begrænsninger på farver og du kan vælge præcis de farver du ønsker!

Du vil måske støde på sammenkædede lag. Disse lag indeholder grupperede elementer.

Du har mulighed for at opdele gruppen, men det anbefales kun i nogle tilfælde, da disse lag kan indeholde rigtig mange små elementer, som kan skabe meget forvirring hvis de opdeles.

Du kan også selv vælge at sammenkæde elementer, sådan at flere elementer lægger i én gruppe.

Du kan duplikere tekst eller elementer ved at højreklikke og vælge dupliker. Vupti.. og der var 2!

Du kan justere tekst og elementer, så du nemt kan opstille dem ud fra hinanden.

Du har mulighed for downloade og printe dit design inden du køber. Det gør du ved at vælge fil > download > pdf i designeren.
På den måde er du sikker på at alt er som det skal være ift. størrelse og farver.
Der er vandmærke på dit testprint. Dette forsvinder naturligvis på dit købte design.

FAQS

Har du spørgsmål, kan dit spørgsmål måske være besvaret her. Hvis ikke, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig med dit spørgsmål.

Det kan du uden tvivl! Vi har opsat skabelonen og designet, så du blot skal lave de rettelser du ønsker. Ofte finder du flere skabeloner/forslag til samme design, som du blot kan vælge.

Du betaler ingenting før dit design er færdigt, så du kan altid prøve dig frem 🙂

Hvis du alligevel sidder og hiver dig selv i håret, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os – vi hjælper dig gerne!

Det afhænger af det enkelte design, men som udgangspunkt kan du ændre stort set det hele; Farver på baggrunden, elementer og skrift, ændre/udskifte billeder, ændre skrifttype og rykke rundt på forskellige elementer.

Fordelen med vores online redigeringsværktøj er, at du først betaler når du er tilfreds med designet og altså ikke sidder i den situation at du har købt et design du ikke kan bruge.

Helt bestemt! Du kan ændre farven på baggrunden, teksten samt elementer i designet.

Hvis du vil se hvordan farverne ser ud på print inden du godkender og betaler for dit design, kan du lave et gratis testprint af dit design. Det gør du ved at vælge fil > download > pdf i designeren.

Digipedia er det digitale svar på Ikea og vi tilbyder desværre ikke at trykke materialerne for vores kunder.

Det er muligt at printe produkterne selv, sende til tryk, eller printe på dit lokale bibliotek. Invitationer kan også sendes digitalt.

Vi tilbyder ikke at designe et unikt design, men vi tager gerne imod ønsker til nye designs, temaer og kategorier.

Digipedia er en gør-det-selv platform, men vi hjælper gerne hvis du har spørgsmål eller udfordringer i forhold til et design. Du skal blot fange os i chatten 🙂

Vi anbefaler at man kigger sit design grundigt igennem for stave- og tastefejl inden køb, men det kan altså ske at der er en smutter, og det har vi fuld forståelse for. Hvis du opdager en stave- eller tastefejl i dit design efter download, skal du sende os en mail eller fange os i chatten, så hjælper vi dig herfra.

Del dette produkt:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ofte købt sammen med:

Glædelig påske!

Her er et påskeæg til dig