Indsend billede(r) og få et gratis produkt! Send os et billede af det færdige og printede resultat af dit design og hent et gratis valgfrit produkt. Indsend billede(r) her

Om Digipedia

Vi ønsker at gøre det både sjovt og nemt for vores kunder at skabe egne, personlige digitale produkter som plakater, invitationer, kort og festpynt.

Idéen til Digipedia startede med en stor efterspørgsel på personlige invitationer til børnefødselsdagen. 

Den store efterspørgsel blev til en idé, og senere til Digipedia.

I opbygningen af Digipedia, så vi også en stor forespørgsel på personlige fødselsplakater og sådan blev sortimentet af vores digitale produkter udvidet lidt efter lidt.

Til hverdag og fest - og som gave

Vi tilbyder digitale produkter til både hverdag og fest – og som skønne personlige gaver

Visionen

Vi ønsker at gøre det både sjovt og nemt for vores kunder at skabe egne, personlige digitale produkter som plakater, invitationer, kort og festpynt.

Produkterne

Vores digitale produkter er af høj kvalitet og knivskarpe på print.

Alle elementer i vores designs er skabt offline i et designprogram og efterfølgende uploadet som vektorfil (SVG) i 300PDI.

Vi udvider vores sortiment hele tiden – både med nye produkter og med nye kategorier.

Vi lytter til dig

Vi er så glade for dit besøg og vil gerne forbedre os til næste gang du lægger vejen forbi.

Derfor tager vi meget gerne imod forslag til forbedringer eller idéer til nye plakater, invitationer, en ny kategori eller generel forbedring af Digipedia.dk.

Har du forslag eller idéer, er du meget velkommen til at sende os en mail på support@digipedia.dk

Navneplakat med stjernetegn

Faqs

Har du spørgsmål, kan dit spørgsmål måske være besvaret her. Hvis ikke, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig med dit spørgsmål.

Det kan du uden tvivl! Vi har opsat skabelonen og designet, så du blot skal lave de rettelser du ønsker. Ofte finder du flere skabeloner/forslag til samme design, som du blot kan vælge.

Du betaler ingenting før dit design er færdigt, så du kan altid prøve dig frem 🙂

Hvis du alligevel sidder og hiver dig selv i håret, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os – vi hjælper dig gerne!

Det afhænger af det enkelte design, men som udgangspunkt kan du ændre stort set det hele; Farver på baggrunden, elementer og skrift, ændre/udskifte billeder, ændre skrifttype og rykke rundt på forskellige elementer.

Fordelen med vores online redigeringsværktøj er, at du først betaler når du er tilfreds med designet og altså ikke sidder i den situation at du har købt et design du ikke kan bruge.

Helt bestemt! Du kan ændre farven på baggrunden, teksten samt elementer i designet.

Hvis du vil se hvordan farverne ser ud på print inden du godkender og betaler for dit design, kan du lave et gratis testprint af dit design. Det gør du ved at vælge fil > download > pdf i designeren.

Digipedia er det digitale svar på Ikea og vi tilbyder desværre ikke at trykke materialerne for vores kunder.

Det er muligt at printe produkterne selv, sende til tryk, eller printe på dit lokale bibliotek. Invitationer kan også sendes digitalt.

Vi tilbyder ikke at designe et unikt design, men vi tager gerne imod ønsker til nye designs, temaer og kategorier.

Digipedia er en gør-det-selv platform, men vi hjælper gerne hvis du har spørgsmål eller udfordringer i forhold til et design. Du skal blot fange os i chatten 🙂

Vi opfordrer til at man kigger sit design grundigt igennem for stave- og tastefejl inden køb, men det kan altså ske at den smutter, og det har vi fuld forståelse for. Hvis du opdager en stave- eller tastefejl i dit design efter download, skal du sende os en mail eller fange os i chatten, så hjælper vi dig herfra.

Os

Digipedia er stiftet og drevet af undertegnet, Louise og som support har jeg min søn Lukas på 9 år. For at det skal være aldersmæssigt forsvarligt, er det mig der står for support, design og generel administration 😉
MEN bag Lukas’ unge alder, gemmer der sig et skarpt hoved med masser af kreative idéer!

Jeg har arbejdet med grafisk design og online markedsføring i mere end 10 år og drevet min egen marketingvirksomhed siden 2017, som jeg stadig driver ved siden af Digipedia.

 

Glædelig påske!

Her er et påskeæg til dig