Indsend billede(r) og få et gratis produkt! Send os et billede af det færdige og printede resultat af dit design og hent et gratis valgfrit produkt. Indsend billede(r) her

Velkommen til Digipedia

Lav dine egne personlige plakater, invitationer, pynt til festen og meget andet, direkte i vores smarte online designværktøj. Betal først når du er tilfreds med dit design, hvorefter du kan downloade og printe med det samme!

Vi er Danmarks eneste platform, der tilbyder vores kunder at designe deres egne digitale produkter ved hjælp af vores smarte online designværktøj.
Vi har gjort det nemt at skabe unikke plakater, invitationer, pynt til festen og meget andet, men samtidig gjort det muligt at bruge avancerede værktøjer til de ekstra kreative.

Bryllup [Kommer snart]

Indbydelser
Bordkort
Menukort

Barnedåb [Kommer snart]

Indbydelser
Bordbord
Menukort

Nem online redigering

Rediger direkte i vores online designværktøj. Der skal ikke installeres software, skrifttyper og lign. på din computer.

Uendelige designmuligheder

Ændre farver på baggrund, elementer og tekst, udskift billeder, ændre skrifttyper og ryk rundt på elementer.​

Test inden køb

Du har mulighed for downloade og lave et testprint af dit design inden du køber. Så ved du at det lever 100% op til dine forventninger inden du betaler.

Download med det samme

Download og print straks efter køb - ingen ventetid! Del invitationer ud i skolen allerede i morgen eller hæng dine plakater op i dag!​

Fuld kontrol over print

Print på din hjemmeprinter, send til tryk eller tag din fil med på dit lokale bibliotek. Invitationer kan også sendes digitalt.​

Det miljøbevidste valg

Print kun det antal du skal bruge og undgå spild. Du kan også sende invitationer og kort digitalt.

Tilmeld Nyhedsbrev

Vær en af de første til at høre om nye digitale produkter, tilbud og konkurrencer, og modtag helt eklusive tilbud kun for modtagere af vores nyhedsbrev.

Glædelig påske!

Her er et påskeæg til dig