Indsend billede(r) og få et gratis produkt! Send os et billede af det færdige og printede resultat af dit design og hent et gratis valgfrit produkt. Indsend billede(r) her

Vi har forbedret vores online designer

Først vil vi gerne have lov at takke vores kunder og besøgende, der har givet sig tid til at give feedback på digipedia.dk, vores designværktøj og generelle oplevelse på vores website. Det er vi utrolig glade for, og vi lytter til hver enkel af jer!


Titler på lag

Flere af vores brugere nævnte blandt andet at det var vanskeligt at se hvad de forskellige grupper og elementer indeholdte i lagene, når man brugte designværktøjet. Det var helt korrekt og det har vi nu lavet en løsning på.

Før hed grupperne blot “gruppe”, vektor blot “vektor” eller “rektangel”, og billeder blot “billede”. Det var derfor svært at finde de rigtige lag i designet.

Vi har nu tilføjet navne/titler på de forskellige lag, så det er nemmere at finde det rigtige lag. Hvor et billede før hed “billede”, hedder det nu “billede med skyer” og lign. Det håber vi gør det nemmere at navigere rundt i designet 🙂


Fejl i fonte efter download

Derudover kunne vi forstå at der var et par fonte som lavede rod i designet efter download. Denne fejl er nu også rettet.

Vi tager altid imod feedback og skulle der mod forventning opstå problemer med et design efter download, tager vi altid ansvar for det, så skriv endelig til os – også gerne en gang for meget end for lidt 🙂

Endnu engang tak for jeres feedback og vi håber at de seneste opdateringer vil gøre det endnu nemmere at benytte vores onlinedesigner.

Glædelig påske!

Her er et påskeæg til dig

GRATiS
Fødselstavle med stor fødselsdato